Quest MarketingMarketing Automation to the Max!
 

LinkedIn Marketing

LinkedIn is het grootste zakelijke netwerkwerk van de wereld. Het plaatsen van jouw profiel en je bedrijfsgegevens is geheel kosteloos. Een ideale manier om eventuele prospects snel en makkelijk te kunnen benaderen door ze simpelweg op te zoeken en een berichtje te sturen. Echter zal je best wat tijd moeten investeren om contacten te zoeken en hiermee je connecties uit te breiden in jouw doelgroep om zo op een makkelijke manier deals te kunnen sluiten.

Beheer

Quest Marketing kan jouw LinkedIn pagina's opzetten en beheren. Wij maken niet alleen een professioneel ogende pagina van jouwzelf hebt maar ook een gelikte bedrijfspagina en een bijbehorende groepspagina. Allemaal in jouw huisstijl en voorzien van al jouw relevante gegevens zodat prospects makkelijk contact met jou kunnen zoeken.

Opzetten professioneel profiel op LinkedIn
Opzetten van professionele bedrijfspagina
Opzetten professionele groepspagina 

€    199,00 eenmalig
€      99,00 eenmalig
€      99,00 eenmalig

Engagement

Om het maximale uit LinkedIn te halen moet je erg betrokken zijn met je connecties. Actie is immers reactie. Jij reageert op of "liked" een bericht om zo interesse te tonen in jouw connecties. Als je dit vol kan houden zal je zien dat dit een positieve uitwerking heeft op de betrokkenheid van jouw connecties op jouw berichten. Quest Marketing kan deze betrokkenheid voor u uitvoeren. U kunt ons dan berichten een "like" laten geven, een korte reactie op een post of zelfs de competenties beoordelen.

Like de laatst geplaatste content van 1000 connecties
Reageer op posts van 1000 connecties
Endorse 1000 connecties

€      99,00 per keer
€      99,00 per keer
€      99,00 per keer

Vervolg

Wij raden u aan om de acties uit te breiden middels emailmarketing zodat u het complete traject van connectie naar klant kunt vormgeven tot in detail!

* Exclusief content

Prijzen exclusief B.T.W.